KYLA

Service Image

KYLA

Klimatia är er dedikerade partner för komplett service inom kylning.

 

 Vi tar hand om alla aspekter, från installation och underhåll av olika kylmaskiner till design, leverans och installation av mångsidiga kylanläggningar. Med vår djupa expertis strävar vi efter att erbjuda lösningar som inte bara effektivt minskar energikostnaderna utan också säkerställer full överensstämmelse med myndigheternas krav för hantering av köldmedier.

Våra Specialiserade Tjänster:

Installation, Service och Underhåll: Vårt certifierade team hanterar alla typer av kylanläggningar, från små kompaktaggregat till avancerade process- och komfortkylslösningar i både nya och äldre byggnader.

Design och Projektering: Vi stödjer er genom hela processen, från att designa och beräkna till att projektera och leverera kylsystemet som passar era specifika behov.

Energioptimering och Jourtjänster: Vår prioritet är att minimera energiförbrukningen. Vi erbjuder även jourtjänster för att säkerställa att er kylanläggning alltid är i drift och fungerar optimalt.

 

Varför Välja Klimatia:

 

Energibesparing: Vi erbjuder lösningar som effektiviserar ert kylsystem och minimerar energiförbrukningen, oavsett om det gäller butikskylning eller komplexa industriella installationer.

Totalentreprenad: 

Vi tar ansvar från början till slut, och våra installationer strävar alltid efter att minimera miljöpåverkan och energiåtgång.

Klimatia är specialister på kylanläggningar och kylutrustning. Oavsett om du driver restaurang, butik eller varuhus, hjälper vi dig med installationen av pålitliga och energieffektiva kylsystem, inklusive kyl- och frysrum, kyldiskar och delikatesskylar samt luftkonditionering. Kontakta oss för hållbara kyllösningar inom områden som industrikyla, livsmedelskyla, komfortkyla, infrysning och fryshus!

 

icon

01 Finansieringsalternativ för era behov

Står ni inför behovet av att investera i ny utrustning, utvidga er verksamhet genom att byta lokal eller har planer på att starta ett helt nytt företag? Vi erbjuder skräddarsydda finansieringslösningar för att möta era specifika behov och göra era affärsplaner möjliga. Låt oss vara er partner när ni tar nästa steg i er företagsresa.

icon

02 Smidig planering och projektering.

Vi fokuserar på de dynamiska aspekterna för att säkerställa att rätt utrustning och personal är på plats vid rätt tidpunkt. Med vår expertis i ryggen kan ni vara säkra på att ert projekt flyter smidigt från start till mål.

icon

03 Storköksutrustning

Välkommen till oss, där du hittar det mesta inom storköksutrustning. Oavsett dina behov är vi här för att erbjuda dig det bästa inom professionell utrustning för köket.

icon

04 Totalentreprenad

Med vår totalentreprenad tar vi hand om hela processen när ni planerar att öppna er restaurang. Från noggrann projektering inför byggandet till effektiv byggledning på plats, säkerställer vi att varje detalj hanteras professionellt och smidigt.