Kylanläggningar

Service Image

Kylanläggningar

Service och Modernisering av Kylanläggningar, Reguljärt underhåll är avgörande för att hålla kylanläggningen i toppskick. Vi erbjuder modernisering för att förbättra driftseffektiviteten och minska energiförbrukningen För långvarig och pålitlig prestanda är regelbundet underhåll avgörande för kylanläggningar.

Klimatia är din expertpartner när det gäller servicetjänster för olika kylanläggningar, oberoende av fabrikat. Vi sträcker oss bortom att enbart vara specialister på kylanläggningar och kylutrustning; vi är din pålitliga partner för installation och modernisering av energieffektiva kylsystem.

Oavsett om du driver en restaurang, butik eller varuhus erbjuder vi skräddarsydda lösningar, inklusive pålitlig installation av kyl- och frysrum, kyldiskar, delikatesskylar och luftkonditionering. Vårt fokus ligger alltid på att minimera energiförbrukningen och maximera effektiviteten.

Vi går ett steg längre genom att erbjuda ansvar för larmfunktioner i din anläggning. Många av våra kunder dra nytta av våra jouravtal för extra trygghet och snabba insatser vid oväntade händelser.

Effektivisering är nyckeln till hållbarhet, och våra kunniga tekniker tar hand om vanliga underhållsåtgärder, såsom rengöring av värmeväxlarytor och byte av kompressorer. Vi strävar också efter att förbättra din anläggnings driftstrategi, genom att optimera energiförbrukningen och återanvända värme från kylanläggningen bidrar vi till att minska miljöpåverkan och spara energi.

Vårt engagerade team står redo att stödja dig genom olika kylsystem och erbjuder omfattande service och underhåll. Vi är här för att säkerställa att ditt kylsystem fungerar smidigt och effektivt varje dag.

icon

01 Finansieringsalternativ för era behov

Står ni inför behovet av att investera i ny utrustning, utvidga er verksamhet genom att byta lokal eller har planer på att starta ett helt nytt företag? Vi erbjuder skräddarsydda finansieringslösningar för att möta era specifika behov och göra era affärsplaner möjliga. Låt oss vara er partner när ni tar nästa steg i er företagsresa.

icon

02 Smidig planering och projektering.

Vi fokuserar på de dynamiska aspekterna för att säkerställa att rätt utrustning och personal är på plats vid rätt tidpunkt. Med vår expertis i ryggen kan ni vara säkra på att ert projekt flyter smidigt från start till mål.

icon

03 Storköksutrustning

Välkommen till oss, där du hittar det mesta inom storköksutrustning. Oavsett dina behov är vi här för att erbjuda dig det bästa inom professionell utrustning för köket.

icon

04 Totalentreprenad

Med vår totalentreprenad tar vi hand om hela processen när ni planerar att öppna er restaurang. Från noggrann projektering inför byggandet till effektiv byggledning på plats, säkerställer vi att varje detalj hanteras professionellt och smidigt.