Om oss

Er Helhetsleverantör inom Restauranglösningar

Välkommen till Klimatia, där kompetens och erfarenhet är våra främsta tillgångar. Från ledning till montör besitter vårt team certifierad kompetens och långvarig branscherfarenhet. Vi är din fullserviceleverantör för lösningar inom ventilation, VS, kyla, gasinstallationer samt professionell kyl- och storköksutrustning.

Från Idé till Färdigt Koncept

Vi är din lokala aktör med förmågan att genomföra projekt i hela Sverige. Med fokus på restaurangkök erbjuder vi konsultation där skräddarsydda och unika lösningar formuleras efter dina behov. Vi hanterar även större projekteringar, från kundens idé till ett tryggt stöd hela vägen från ritbordet till färdig lösning.

20 Års Erfarenhet och Branschkännedom

Med över 20 års erfarenhet och djup branschkännedom är vi en pålitlig partner. En enkel telefonsamtal bort eller genom personliga möten erbjuder vi rådgivning och stöd. Vår mångsidiga verksamhet inkluderar allt från design och konceptutveckling till genomförande och service. Hos oss hittar du allt under ett tak.

Skapa Framgång med Klimatia

Vi stöttar dig genom varje steg, inklusive finansieringslösningar för ditt nästa köp eller projekt. Oavsett om du driver en café, restaurang, hotell, konditori eller bageri, är vår affärsidé enkel: att hjälpa våra kunder skapa framgångsrika och lönsamma verksamheter.

Känn dig alltid trygg att kontakta och fråga oss – din partner för framgång inom restaurangbranschen.

icon

01 Finansieringsalternativ för era behov

Står ni inför behovet av att investera i ny utrustning, utvidga er verksamhet genom att byta lokal eller har planer på att starta ett helt nytt företag? Vi erbjuder skräddarsydda finansieringslösningar för att möta era specifika behov och göra era affärsplaner möjliga. Låt oss vara er partner när ni tar nästa steg i er företagsresa.

icon

02 Smidig planering och projektering.

Vi fokuserar på de dynamiska aspekterna för att säkerställa att rätt utrustning och personal är på plats vid rätt tidpunkt. Med vår expertis i ryggen kan ni vara säkra på att ert projekt flyter smidigt från start till mål.

icon

03 Storköksutrustning

Välkommen till oss, där du hittar det mesta inom storköksutrustning. Oavsett dina behov är vi här för att erbjuda dig det bästa inom professionell utrustning för köket.

icon

04 Totalentreprenad

Med vår totalentreprenad tar vi hand om hela processen när ni planerar att öppna er restaurang. Från noggrann projektering inför byggandet till effektiv byggledning på plats, säkerställer vi att varje detalj hanteras professionellt och smidigt.